s
MÅLAT DIGITALT TRYCKT

DIGITALT

Kil hela veckan loppet, Värmlands snabbaste 5km, grafiskt material

KIL HELA VECKANLOPPET

Kil hela veckanloppet genomfördes i augusti 2017 i samband med Kils Kommuns arrangemang Kil hela veckan. Loppet arrangerades av Kils OK i samarbete med kommunen och ska bli ett återkommande arrangemang varje år. Jag skapade allt material som huvudsaklingen bestod av marknadsföring via Facebook och mailutskick. Men det sattes även upp affischer och reklam på bilar vid andra tävlingar. Materialet har färger som kopplar till arrangörerna och är glatt och uppseendeväckande men ändå tydligt.

Hemsida, casahundratolv (casa112)

CASA HUNDRATOLV

Casa hundratolv är en lägenhet i Spanien, söder om Torrevieja. Hemsidan (casa112.se) är till för att de som hyr lägenheten ska kunna få en överblick och information om lägenheten och området runt omkring. Jag har skapat hemsidan från grunden och försökte göra en enkel sida med all information som behövs tydligt kategoriserat med en design som kopplar till värmen och havet.

App-Gravity Spikes

GRAVITY SPIKES

Gravity Spikes är ett minimalistiskt sidoscrollningsspel till iOS och tvOS. Spelet går ut på att överleva så länge som möjligt. Man klickar för att vända på gravitationen och få bollen att falla i den andra riktningen. Det gäller att undvika de färgade objekten men de svarta plattformarna kan man glida på. Jag har skapat allt grafiskt material men spelet är utvecklat av Ludvig Eriksson.

App-rankingräknare orientering

RANKINGRÄKNARE

Rankningräknaren är en app som jag har designat och Ludvig Eriksson har utvecklat. Det är ett verktyg för orienterare för att räkna ut sin ranking direkt efter en tävling istället för att behöva vänta ett dygn på att den publiceras.

Kil hela veckan loppet, Värmlands snabbaste 5km, grafiskt material

KILTERRÄNGEN

Kilterrängen är ett terränglopp på en tuff bana som varje år arrangeras av Kils OK. Till 2017 bytte loppet tävlingsledare och gjorde en nysatsning. Då fick jag ansvar för design och marknadsföring. Jag använde loppets banprofil som ett återkommande element eftersom att loppets höjdstigningar är det karaktäristiska med loppet. Annars försökte jag hålla det enkelt och informativt. Den mesta marknadsföringen skedde via Facebook, klubbens hemsida och mailutskick men det sattes även upp affischer. Efter målgång fick alla (traditionsenligt) en tavla över den tuffa slalombacken som löparna hade bemästrat.

App-rankingräknare orientering

SPÖKTERRÄNGEN

Spökterrängen är ett lopp för ungdomar på en så kallad reflexbana som springs med lampa. Loppet avgjordes i samband med Halloween och det fanns spöken och annat läskigt i skogen. 2017 var första året loppet genomfördes och det var endast inbjudan och material till Facebookeventet som togs fram, men tanken är att genomföra det nästa år igen och marknadsföra det ytterligare.

Surrelistisk verklighet, bokens innehåll blir levande

READING

En photoshopövning i ett skapa en surrealistisk verklighet. Tanken är att illustrera kärleken till läsning, när texten blir levande.

Surrelistisk verklighet, båten Freja i en flaska

FREJA

En photoshopövning i ett skapa en surrealistisk verklighet. Kils kända båt Freja har flyttat in i en flaskpost.